17 Haziran 2015 Çarşamba

Aleksander Tekniği ile Mükemmel Duruş


Günümüz dünyasının günden güne doğadan uzaklaşan yaşam biçimi, insanları ağrılı hastalıkların pençesinde yaşamaya mahkum ediyor. En kötü hastalık varlığından bile habersiz olduğumuz rahatsızlıklarımız. Çoğumuz baş ağrılarını, enerjisizliği, bağışıklık sistemimizi düşük seviyede çalışmasını, fıtıklara ve disk kaymalarına varan sırt sorunlarını kanıksamış durumdayız.

Öyle bir tempoda yaşıyor ve çalışıyoruz ki; kendimize özen göstermek denince makyaj yapmak ya da parfüm kullanmaktan ötesini düşünemiyoruz. Mutluluk kaynağı olan hareketi yorgunluk olarak algılıyor, çalışmamızın asıl hedefi olan sosyal hayata katılmaya vaktimizin olmadığını düşünerek belirsiz bir zamana erteliyoruz. Aslında insanı insan yapan özelliği sosyal olması. Sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için alışverişe gitmek değil, birlikte gelişmek için harekete geçmemiz gerekiyor. Beynimizi ve bedenimizi birlikte geliştirmek, bizi gençleştiriyor, mutlu ediyor, sağlıklı ve renkli bir hayata ulaştırıyor.


Bedenimizi sağlıklı kılacak pek çok aktivitenin yanında Aleksanser Tekniğiyle mükemmel bir duruş için yapılacak egzersizler hatalı duruş ile bağlantılı olarak ortaya çıkan bedensel pek çok sıkıntımızı gidermeye yardımcı olacaktır.

Bu farklı teknikle tanışmak için artık her perşembe Sinan Temizalp Feronia Beauty Saloon'da olacak.          
                                                       
                                                                                                                                             
                                         
Detaylı bilgi ve rezervasyon için:  0553 342 27 43 

Feronia Beauty Saloon
Sıraselviler Cd. Ulus Apt. No:91/6
Cihangir / İstanbul
0212 245 80 90

www.feroniaguzellik.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı seçeneklerdeki Anonim sekmesine tıklayarak kayıt olmadan yapabilirsiniz..